Jäikö joululta jäljelle graavilohta? Sitä tietysti voi sujauttaa vaikka laatikoihin, mutta myös tehdä pastaruokaakin.
TARVIKKEET PASTAAN:
200 gr graavi- tai kylmäsavulohta
1 pkt ( 250gr) tuorepastaa
SITRUUNAKASTIKE:
50 gr voita
1 valkosipulin kynsi pilkottuna
1 dl ruokakermaa
3 rkl sitruunanmehua
1 rkl sitruunankuorta raastettuna
1 rkl tilliä silputtuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1
Leikkaa lohi suikaleiksi. Valmista sitruunakastike: sulata voi kattilassa, lisää valkosipulisilppu ja kuullota. Lisää muut ainekset ja anna kastikkeen kiehahtaa noin 5 minuuttia.
2
Tarjoile lohisuikaleita ja sitruunakastiketta keitetyn pastan kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti