maanantai 26. heinäkuuta 2010

TILLI- JA VALKOSIPULISILLI.

Posted by Picasa
Helteiset päivät eivät houkuttele keittiössä työskentelemään ei sitten yhtään.
Kun on vielä kulovaroitus päällä, ei pihagrilliinkään ole asiaa.
 Ruuanlaitto supistuu nykyään sunnuntailounaaksi ja sekin helpoimman kaavan mukaan.
Uusia ideoita ei jaksa edes katsella..
 Tämä ohje on odotellut laatikossa että milloin iskisi kokeiluinspis.
 Ohje on  Maalaisunelmaa lehdestä, viime vuoden numerosta.
 Minä kun niin rakastan silliruokia niin säilön tämänkin sillikategoriian, jossa se on tallessa ja käytettävissä.
Ohje menee näin:
1 paketti  kevytsuolattuja islannin sillifileitä
1 dl turkkilaista maustamatonta jogurttia
½ dl majoneesia
1 dl tilliä
1 valkosipulin kynsi
1 tl suolaa
1 maustemitta mustapippuria

1
Kuivaa sillifileet ja leikkaa vinottain noin 1 cm levyisiksi paloiksi.
2
Silppua tilli, kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
3
Sekoita kaikki ainekset ja mausta.
4
Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään.
Koristele ruohosipulilla ja retiisiviipaleilla.
¤
Uusien perunoitten, kasviksien kanssa hyvä lisäke.

Ei kommentteja:

Tuorein postaukseni

Juhannuksen aikaan pitäisi kukkien olla parhaimmillaan?

 Vaan ovatko? Kaikki on myöhässä kuukauden. Kevät jäi jonnekkin välille. Linnutkin huomasi sen. Onneksi läheisen torin koristeomenapuut k...