torstai 30. huhtikuuta 2009

SILLI-HAPANKORPPUKAVIAARI

Nappasin aamun lehdestä tänne pikaisesti mielestäni aika hyvän ohjeen jota voi hyödyntää uuniperunoiden kanssa:
4 kananmunaa
1 pkt ( n175 g) matjessillifileitä
2 palaa hapankorppuja (0,75 dl karkeaksi rouhittuna)
1 tlk  ruokajogurttia( pikarillinen)
0,5 dl hienoksi hakattuna tuoretta tilliä
1 rkl sitruunamehua
1 tl sitruunan raastettua kuorta.

1
keitä kananmunat koviksi ( n 10 min.) Jäähdytä ja kuori. Hienonna haarukalla pieniksi. Kuutioi sillit. Rouhi hapankorput vaikkapa muovipussissa kaulimella karkeaksi rouheeksi.
2
Mausta jogurtti tillillä, sitruunamehulla ja sitruunankuoriraasteella.
Sekoita jogurtin joukkoon loput ainekset.
3
Tarjoa uuniperunoiden kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kokoinen oli käyttämäsi ruokajugurttipurkki? Itse ostan nykyään vain "partaäijää" kilon purkissa ja se taitaa olla vähän liikaa =) -jokke-

Anna kirjoitti...

Jogurttia sellainen pikarillinen, onko siinä 2,5 dl.. Kun teet niin maistelemallahan se maku sattuu kohilleen..

Tuorein postaukseni

Marjapiirakkaa pitkästä aikaa..!

Että onkin ollut koleaa koko KESÄ ? Elämänmenokin  on sen mukaista, olen viihtynyt vain sisätiloissa, ja väsyttää ihan julmetusti. Ei jaksai...