torstai 30. huhtikuuta 2009

SILLI-HAPANKORPPUKAVIAARI

Nappasin aamun lehdestä tänne pikaisesti mielestäni aika hyvän ohjeen jota voi hyödyntää uuniperunoiden kanssa:
4 kananmunaa
1 pkt ( n175 g) matjessillifileitä
2 palaa hapankorppuja (0,75 dl karkeaksi rouhittuna)
1 tlk  ruokajogurttia( pikarillinen)
0,5 dl hienoksi hakattuna tuoretta tilliä
1 rkl sitruunamehua
1 tl sitruunan raastettua kuorta.

1
keitä kananmunat koviksi ( n 10 min.) Jäähdytä ja kuori. Hienonna haarukalla pieniksi. Kuutioi sillit. Rouhi hapankorput vaikkapa muovipussissa kaulimella karkeaksi rouheeksi.
2
Mausta jogurtti tillillä, sitruunamehulla ja sitruunankuoriraasteella.
Sekoita jogurtin joukkoon loput ainekset.
3
Tarjoa uuniperunoiden kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kokoinen oli käyttämäsi ruokajugurttipurkki? Itse ostan nykyään vain "partaäijää" kilon purkissa ja se taitaa olla vähän liikaa =) -jokke-

Anna kirjoitti...

Jogurttia sellainen pikarillinen, onko siinä 2,5 dl.. Kun teet niin maistelemallahan se maku sattuu kohilleen..

Tuorein postaukseni

Sadetta piisaa...

 Sateinen sää jatkuu, miksipä se siitä muuttuisi. Läpötilaa kertokoon se että käsiä paleltaa ulkona ollessa?  Ollaanko menossa kohti jä...