torstai 16. huhtikuuta 2009

KEVYTMIELINEN KALAKEITTO


Aika proosallisia aterioita monta päivää. Alkoi tehdä jotain erilaista mieli. Niinpä viikonloppuna sitten syötiin kevytmielistä keittoa. Joka oikeasti oli kalakeittoa, mutta hiukan uudistettuna. Näin se sai alkunsa:

7 perunaa
1 paketti pakasteseitä
maitoa
pieni prk kookosmaitoa
1 valkosipulin kynsi ( tai punasipulia ½)
tilliä ( paljon)
3 rkl voita
3-4 palaa Apetit porkkanasosepaloja
Parsakaalia muutama pala
Suolaa maun mukaan.

1
Kuori perunat ja lohko ne. Keitä vedessä melko kypsiksi. Lisää parsakaalilohkot.Kypsennä 10 minuuttia.Lisää joukkoon maidot ja seipalat. Jatka kypsentämistä 10 minuuttia.
Lisää myös tillit, sipulit ja voi. Lopuksi lisää porkkanasosepalat ja anna rauhoittua keiton ennen tarjoilua.
Jos oikein juhlatuulella haluaa olla, lisäisin keittoon katkarapuja ihan viimeiseksi.
Posted by Picasa

1 kommentti:

Hallatar kirjoitti...

Nam. =)

Tätä voisin seuraksesi tulla syömään. =)