sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Syyskiireiltä pannu porisemaan.

Annantuvassa näyttää vallitsevan syyskiireitten aika kun ei jouda edes kirjaamaan asioita.

Kasvimaalla sesonkiaika meneillään.
Kasviksia nostettu kellareihin, siinä sivussa patoihin porisemaan ja nälkää sammutettu.
Kalapäivänä Omegat tankattu edullisten lohitarjousten myötä tillillä ihanaksi herkuksi ja porkkanoita kilottain keitettyinä. Eikä lihota!

Ensiviikolla aion tehdä oikeaa rautaisannosta maksasta.
Tulee kyllä ikävä mykykeittoa, saa nähdä saanko tänä syksynä ollenkaan sitä herkkua kun kokki on niin liikkuvaista sortti nykyään.
Jospa sitä kuitenkin jostain saan hankittua. Yhdelle ihmiselle ei kyllä viitsi sitä valmistamaan.
Nykyajan nuoriso ei siitä pidä, eikä moni aikuinenkaan valitettavasti. Minulle se on herkkua- kuuluu syksyn erikoisuuksiin.
Laitan ohjeen ensikerralla jos jotakuta kiinnostaa mitä se mykykeitto onkaan?

Ei kommentteja: