Iltapäivän kahvihetki kaipasi taas hyvää,- niinpä katsaus komeroon.
Tarpeita löytyi ja siitäkin tuli oma sävellys sävellajissa sitä sun tätä. Pirkan piirakkapohjasta nopea -vain desi vettä pussilliseen piirakkaaineksia. Kaulin vuokan kokoiseksi ja laitoin odottamaan täytettä.
Täytteeseen maukkaita kotimaisia omenoita viipaloituna.
Kermaviiliä purkki, 1 muna, 1 dl mansikanmakuista kuohukermaa ( oli kekkereistä jäänyt yli), kanelia, vaniljasokeria. Niin ja ripottelin auringonkukan siemeniäkin
omenoitten päälle ennenkuin kaadoin kermaviili-kerman viimeiseksi.
Paisto: Pohjaa kannattaa paistaa hiukan ensin ennenkuin lisää omenat ja kermaviiliseoksen.
Paistoaika noin puolituntia, mutta aina kannattaa kurkata.Paistolämpö: 200 astetta.
1 kommentti:
Tuleepa ihan vesi kielelle. Pitäisi itsekkin piirakka tehdä, kun omppuja on pihalla aika paljon.
Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja kaikkea hyvää!
Lähetä kommentti