tiistai 7. lokakuuta 2008

OMPPUPIIRAKKA

Iltapäivän kahvihetki kaipasi taas hyvää,- niinpä katsaus komeroon.

Tarpeita löytyi ja siitäkin tuli oma sävellys sävellajissa sitä sun tätä. Pirkan piirakkapohjasta nopea -vain desi vettä pussilliseen piirakkaaineksia. Kaulin vuokan kokoiseksi ja laitoin odottamaan täytettä.

Täytteeseen maukkaita kotimaisia omenoita viipaloituna.
Kermaviiliä purkki, 1 muna, 1 dl mansikanmakuista kuohukermaa ( oli kekkereistä jäänyt yli), kanelia, vaniljasokeria. Niin ja ripottelin auringonkukan siemeniäkin
omenoitten päälle ennenkuin kaadoin kermaviili-kerman viimeiseksi.

Paisto: Pohjaa kannattaa paistaa hiukan ensin ennenkuin lisää omenat ja kermaviiliseoksen.

Paistoaika noin puolituntia, mutta aina kannattaa kurkata.Paistolämpö: 200 astetta.
Posted by Picasa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuleepa ihan vesi kielelle. Pitäisi itsekkin piirakka tehdä, kun omppuja on pihalla aika paljon.

Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja kaikkea hyvää!