tiistai 16. syyskuuta 2008

Caritan kanttarellipiirakka

Piirakka paistui ja hyväksi havaittiin, eipä ole muruakaan jäljellä enää...
Helppo ohje, täytteeksi voi sompailla mielitekojen ja jääkaapin sisällön mukaan
mieleisensä suolaisen kahvipöytään.
Tarvitaan:
Pohjaan Pirkka-piirakkapohja.

Täytteeseen:
1 l kanttarelleja
1 sipuli
mustapippuria
suolaa
1 ps Mozzarella-juustoraastetta
2 munaa
3 dl maitoa
1 rkl voita
Sulata piirakkapohja ja kauli vuokaan sopivaksi, reunoja unohtamatta ettei täyte valu yli. Kuullota sienet kokoon pannulla voissa ja lisää sipulit myös kuullottumaan kevyesti.
Kaada sienet vuokaan ja lisää juustoraaste. Viimeiseksi lisää munamaito, johon on lisätty suola ja mustapippuri.

Paistoaika 1/2 tuntia 200 asteessa.
Posted by Picasa

1 kommentti:

tiiu kirjoitti...

Hei Anna tulin vasta vierailulle. Piirakka ohjeesi näytti niin hyvälle, että taidan kaivaa pakastinta. Mukavaa viikkoa sinulle.