lauantai 21. kesäkuuta 2008

RUUSUSEN PONU

Kesällä on paljo juhlia ja niihin tarjottavasta on monesti piänvaevoo.
Tarjottiinpa minulle kerran tämmöne roki ja het piti ohje kinuta. Aekoo valamistus kyllä viep, mutta kannattaaha hyvvee oottoo...
Ohje lyhykäesyyvessää on tämmöne...

Tarvitaan laspurkki
800 g ruusun terälehtijä
1/2 l koskenkorvoo
Laeta huuhellut terälehet laspurkkiin ja koskis piälle.
Anna terälehtien lekotella ikkunalla 3 viikkoo humaltumassa.Siivilöe.
Keetä 2 d vettä, ja lissee nii paljo sokerija ku sullaa
ja sekota viina-ruusu uuteen kansa.

Sitte, se paras- anna tekkeetyä kommeessa pullossa omalla etiketillä varustettunna mielellään 2-3 kk.
(Jos ee juhlat paena piälle ennemmin.)

Tarjotaan ruusumekko piällä illankähmässä pikkurokeina.

Ei kommentteja: