torstai 12. kesäkuuta 2008

Jussin PULLAKAAKKU

Jussinpäevä alakaa viikon piästä ja sillon onnii aena vieraeta tulossa yhelle sun toeselle.
Mitteepäs kahvin kanssa tarjoot.? Nii, ja ynnä muusta puhumattakaa.
Tähän kuitennii löötyy apu,hetelmäene pullakaakku.
Siitä ku löötyy pulla,kakku ja pikkuleevät.Ohje tässä:

Hetelmäenen pullakaakku

1 d hienoosokerija
2 munnoo
2 d kuohukermoo
100 g sulatettua voeta
4 d erikoesvehnäjaahoo
250 g kuivattuja sekahetelmiä suikaleina
1 tl hienonnettua kaardemummoo
3 tl leevinjaahetta

Voeteluun:vuoka voetele sulavoella ettei kakku tartu vuokaan.
Tomusokerkuorrutus:
2 d tomusokerija,
1,5-2 rkl appelsiinimehua.
Piälle ripottele koristerakkeeta mielen mukkaa.

Sekottele munat ja sokerj.Lissee kerma ja sulavoe.Sekota sekahetelmät,kaartemumma ja leevinjaahe vehnäjaahoitte sekkaa.Lissee taekinnaan ja sekottele sen verra että aeneet tutustuu toesiisa. Lupsaata kuatoo niine hyvinee taekina taseen vuokaa.( Halakasijaltaa semmone 20-22 cm) Tasottele pinta.
Paestele 175 asteessa alimmalla laateella 55-60 minsoo.
Jos pinta alakaa suaha liikoo aarinkoo,peettele se fooliolla loppuaejaks.
Tie tomusokerjkuorrutus ja valuttele jiähtynneen leevonnaesen piälle. Koristele mielenmukkaa.

Ei kommentteja: